Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Nowy dział: Osu!

Ruudi

Czy chcesz aby powstał dział Osu! ?  

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz aby powsta? dzia? Osu! ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego Osu! ?
Ponieważ na forum jest wiele użytkowników, którzy grają w tą grę. Gra jest
naprawdę ciekawa i godna uwagi. Na pewno wielu ucieszy się z tego działu,
i kto wie, może osu! zyska nowych graczy?
Czym jest Osu! ?
Gra osu! polega na klikanie w kółeczka do rytmu muzyki. Na pewno wyda wam
się to nudne, ale gdy w to zagracie, napewno was wciągnie. Momentami jest
trudna, i dlatego daje chęć do dalszej gry, żeby WYGRAĆ. Grę osu! dzielimy na
4 tryby: Osu classic (klikanie w kółeczka + celowanie), Taiko (Tryb, w którym
trzeba mieć podzielną uwagę, czyli jednym przyciskiem klikamy
na czerwone kółeczka, drugim na niebieskie), CatchTheBeat
(łapanie owoców), i osu!mania (coś jak pianino). Jeden z graczy, Whitewolf,
jest najlepszym graczem na świecie, i w dodatku jest polakiem. Jako
Polska jesteśmy ósmi. Jeżeli uznasz, że jakaś
piosenka jest za łatwa, z pomocą przychodzą MODY.
Ułatwiają one lub utrudniają Grę.

Przykładowy filmik z tej gry:

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Generalnei czity do tej gry są, tylko większość jest płatna. Anyways, można grać na multi max 8 osób w pokoju. W sumie osu, to dobry sposób na podrasowanie sobie refleksu, co przydaje się w innych grach. Przedstawiony filmik, to filmik jednego z najlepszych graczy w osu(jest koreańcem) i są o wiele łatwiejsze poziomy. Multi jest, rankingi są, czity jakieś tam są, więc potencjał jest. Osobiście polecam i jestem na TAK.

P.S. Dodaj ankietę.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Próbuje ogarnąć o co chodzi w tej grze podczas oglądania filmiku i....czy ja dobrze zrozumiałam, że należny szybko wykonywać tylko "ruchy myszką"?

Niestety, ja na nie. Wygląda to dość kiczowato, na pewno szybko się znudzi, myślę, że jest wiele innych tytułów, które bardziej zasługują na subforum, czy dział, niż to.

Opublikowano

Gra jest spoko, dobre do ćwiczenia refleksu, podzielnej uwagi, koncentracji. Z drugiej strony po co cheaty do czegoś, na czym chce się ćwiczyć, nie zbierać owacje. Nie widzę sensu na dział taki, chociaż z drugiej strony jest na tyle ciekawe, że czemu nie. Neutral

9obpmnjr.png

Opublikowano

Tak, sam bardzo czesto w ta gre gram i polecam.

Próbuje ogarnąć o co chodzi w tej grze podczas oglądania filmiku i....czy ja dobrze zrozumiałam, że należny szybko wykonywać tylko "ruchy myszką"?Niestety, ja na nie. Wygląda to dość kiczowato, na pewno szybko się znudzi, myślę, że jest wiele innych tytułów, które bardziej zasługują na subforum, czy dział, niż to.

Zagraj sb, naprawde dzieki milionom piosenek nie nudzi sie tak szybko.
Opublikowano

Próbuje ogarnąć o co chodzi w tej grze podczas oglądania filmiku i....czy ja dobrze zrozumiałam, że należny szybko wykonywać tylko "ruchy myszką"?

Niestety, ja na nie. Wygląda to dość kiczowato, na pewno szybko się znudzi, myślę, że jest wiele innych tytułów, które bardziej zasługują na subforum, czy dział, niż to.

Ruchy myszką + wciskanie klawiszy na myszce badz klawiaturze. Na peirwszy rzut oka wygląda kiczowato, ale ogrom mapo, które są tworzone przez graczy obejmują wszystkie gatunki dają dużą różnorodność.

P.S. Zapraszam do głosowania w ankiecie ;]

Last.fm

Opublikowano

Jest wiele działów gier które przeżyły swoją świetność i tracą graczy a nadal mają swoje działy, więc czemu nie spróbować z testowym działem Osu! ?

Ściągnij gierkę i zobacz, pobranie instalatora + jakieś mapki wyniesie jakieś maksymalnie 50 mb ;)

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

co by znajdowało się w dziale?
Bo to mnie intryguje najbardziej.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

WIĘCEJ GÓWNIANYCH DZIAŁOW XXDXDXD

Gimb System Koks. Może mario też dostanie dział ? ;c

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

co by znajdowało się w dziale?

Bo to mnie intryguje najbardziej.

Skiny, mapy, czity.

DOWN: Chujowo trollujesz, srsly.

Last.fm

Opublikowano

Skiny, mapy, czity.

Gra jest pewnie tak skomplikowana że codziennie powstawało by 300 tematów.

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

skiny czego ? - sry ale za moich czasów gdy w to grałem nie było żadnych skinów, więc po prostu pytam.
mapy? o.0 - ktoś pisał że piosenek jest od zajebania. Czyli mam zrozumieć że dodacie tylko swoje top 10 "map" i to wszystko, bo reszta jest dodana / do pobrania na stronie. (ew. co jakiś czas jakiś didżej dodałby coś od siebie)

iiii that's all.
3 tuty, 2 cheaty, temat z topką.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Gra jest wyjebana jak grasz z ziomkami siedząc na tsie, ale żeby zaraz dział?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Weteran
Opublikowano

Nie jest to potrzebne tak samo chcieliście CF a tutaj lipa bo nawet dział usunięty bo max 7 tematów, dlatego zdania nie zmienię

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

Na pierwszy rzut oka gra wygląda ciekawie, jednak po jakimś czasie ciągłe ruszanie myszką i ciągnięcie tych bąbelków może się znudzić. Osu nie jest jakieś popularne i nawet nie wiem czy byłby sens robienia specjalnego poddziału pod tą grę. Ja jestem na nie.

Opublikowano

Sam gram w osu, ale to nadal nie zasługuje na dział. Tutoriali, dyskusji do tego nie zrobisz.

Na pierwszy rzut oka gra wygląda ciekawie, jednak po jakimś czasie ciągłe ruszanie myszką i ciągnięcie tych bąbelków może się znudzić. Osu nie jest jakieś popularne i nawet nie wiem czy byłby sens robienia specjalnego poddziału pod tą grę. Ja jestem na nie.

Jest popularna, ale nie u was. :F

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...